top of page
Untitled-1 copy.jpg

SENSO NATURALE

IMG_8677 copy.jpg

Apprenez à connaître cette marque de beauté italienne. Mesauda propose une large gamme de maquillage et de soins de la peau à tout pour le technicien professionnel des ongles.

Nous aimons cette marque avec un rapport qualité-prix fantastique. De plus, les produits Mesauda sont sans cruauté et leur gamme végétalienne se développe très rapidement. Suivre l'air du temps ? Absolument!  

La gamme étendue fait de Mesauda une marque très appropriée pour n'importe quel salon ou magasin .

SENSO NATURALE

100% NATUURLIJK.

100% BIOLOGISCH AFBRAAKBAAR.

0% PLASTIEK

Elk product is vegan en bestaat uit 100% natuurlijke ingrediënten. Zowel de haar- en huidproducten, de verpakking als de accessoires zijn daarnaast biologisch afbreekbaar. 

Hiermee bereikt Senso Naturale een ZERO-WASTE product dat goed is voor ons, maar ook voor het milieu.

186226-original_720x720.jpeg
209010-original_1296x1296.jpeg

VOOR IEDEREEN.

Voor elk huid- of haartype zijn er geschikte producten die afgestemd zijn op het gewenste resultaat. Van een gevoelig tot vette huid, maar ook voor dof tot schilferig haar. Zelfs voor de allerkleinste vanaf 0 jaar voorziet Senso Naturale aangepaste producten.

Verkooppunt worden.

Een verdeelpunt worden Senso Naturale? Om te starten verwachten we geen hoge startbedragen, maar wel dat je een degelijk gamma aanbied aan jouw klanten en klanten die doorgestuurd worden naar jouw salon of winkel. Vul het formulier onderaan deze pagina in en we maken graag een afspraak om kennis te maken! 

bottom of page