Cover-Formazione_desktop_1920x460.jpeg

MESAUDA

Mesauda Nail styling

MESAUDA NAILS

Dé core business van Mesauda is alles wat met nagelverzorging en -styling te maken heeft. Ze zetten enorm in op research om zo producten met de hoogste kwaliteit aan te bieden. Het gamma is enorm uitgebreid waardoor je als nagelstylist geen grenzen hebt. 

Het assortiment van nagelproducten voor professionals en semi-professionals wordt opgedeeld in 3 categorieën:

  • ME By Mesauda

  • MNP

  • TOP NOTCH

ME By Mesauda

MNP

ME by Mesauda, is de professionele gellaklijn die verkrijgbaar is in een flesje van 4,5 ml met de nieuwe Easy-On, Easy-Off-formule.

 

Het is een klein, slim en stijlvol alternatief dat is ontwikkeld voor de technici en alle nagelliefhebbers die graag vaak de kleur van de manicure veranderen.

 

Het Easy On - Easy Off laksysteem is perfect voor wie houdt van een natuurlijke en delicate afwerking met een 2/3 weken langdurige prestatie.

me by mesauda Nail polish
Me by mesauda nail polisch 5ml

MNP, combineert professionaliteit met hoge kwaliteit en biedt alle benodigdheden voor gellak, nagelverbeteringen en nail art.

 

Het biedt unieke collecties, accessoires en onmisbare tools voor een onberispelijke en langdurige manicure.

 

Het MNP laksysteem kenmerkt zich door de nieuwe 100% gel polish formule: het ideale product voor wie een gel polish wil met een extreme hold en een perfecte manicure voor meer dan 1 maand.

mnp mesauda nail polisch 10ml
mnp tools nailart

Alle MNP, ME by Mesauda en Top Notch by Mesauda producten zijn CRUELTY-FREE.

TOP NOTCH

Top Notch van Mesauda is een innovatieve professionele lijn die glamour en professionaliteit combineert met geavanceerde ontwerpen en formules.

 

Het assortiment bestaat uit de Prodigy professionele nagellak, de Iconic gellak, het revolutionaire Genie in a Bottle ™ nagelverbeteringssysteem en tot slot de Rehab-collectie, speciaal gewijd aan nagelverzorging.
Top Notch by Mesauda biedt twee verschillende laksystemen:

 

Prodigy: een professionele nagellak die niet uitgehard hoeft te worden onder een lamp, ideaal voor diegenen die graag van kleur veranderen en een manicure willen die altijd fris is tot 5-10 dagen.


Iconic: de prestaties van een gellak gecombineerd met het gemak van aanbrengen en verwijderen. De nieuwe True Coverage-formule zorgt voor onmiddellijke dekking en 3/4 weken draagcomfort. Iconic is de ideale keuze voor iedereen die op zoek is naar een natuurlijke en chique look met verfijnde nuances.

top notch mesauda genie in a bottle
top notch rehab

Je staat er niet alleen voor.

We begrijpen dat een merk verkopen meer is dan de kassalade openen. Daarom begeleiden en ondersteunen we onze klanten waar nodig.

We hebben ervaring en die delen we graag. Wij zijn pas succesvol wanneer onze klanten dat ook zijn. 

Next level begeleiding.

Kennis is kracht. Daarom bieden wij als distributeur begeleiding in de vorm van opleidingen en trainingen. Zodat jij kan groeien en nog beter worden. Zowel offline als online! 

Wil je kennis maken?

Wij zijn al overtuigd, jij ook?

Of wil je misschien nog wat meer informatie?

 

Zeg even hallo via onderstaand formulier en wij nemen je aanvraag zo snel mogelijk in behandeling.