top of page
BANNER-GENERICO_MNP_2016x630.webp

MNP

Mesauda Nail styling

MNP

Het begon allemaal bij MNP: Mesauda Nail Pro bevat alles wat met nagelverzorging en -styling te maken heeft. Ze zetten enorm in op research om zo producten met de hoogste kwaliteit aan te bieden. Het gamma is enorm uitgebreid waardoor je als nagelstylist geen grenzen hebt. 

Het assortiment van nagelproducten voor professionals en semi-professionals wordt opgedeeld in 3 categorieën:

  • ME By Mesauda

  • MNP

  • TOP NOTCH

ME By Mesauda

ME by Mesauda, is de professionele gellaklijn die verkrijgbaar is in een flesje van 4,5 ml met de nieuwe Easy-On, Easy-Off-formule.

 

Het is een klein, slim en stijlvol alternatief dat is ontwikkeld voor de technici en alle nagelliefhebbers die graag vaak de kleur van de manicure veranderen.

 

Het Easy On - Easy Off laksysteem is perfect voor wie houdt van een natuurlijke en delicate afwerking met een 2/3 weken langdurige prestatie.

me by mesauda Nail polish
Me by mesauda nail polisch 5ml

MNP

MNP, combineert professionaliteit met hoge kwaliteit en biedt alle benodigdheden voor gellak, nagelverbeteringen en nail art.

 

Het biedt unieke collecties, accessoires en onmisbare tools voor een onberispelijke en langdurige manicure.

 

Het MNP laksysteem kenmerkt zich door de nieuwe 100% gel polish formule: het ideale product voor wie een gel polish wil met een extreme hold en een perfecte manicure voor meer dan 1 maand.

mnp mesauda nail polisch 10ml
mnp tools nailart

TOP NOTCH

Top Notch van Mesauda is een innovatieve professionele lijn die glamour en professionaliteit combineert met geavanceerde ontwerpen en formules.

 

Het assortiment bestaat uit de Prodigy professionele nagellak, de Iconic gellak, het revolutionaire Genie in a Bottle ™ nagelverbeteringssysteem en tot slot de Rehab-collectie, speciaal gewijd aan nagelverzorging.
Top Notch by Mesauda biedt twee verschillende laksystemen:

 

Prodigy: een professionele nagellak die niet uitgehard hoeft te worden onder een lamp, ideaal voor diegenen die graag van kleur veranderen en een manicure willen die altijd fris is tot 5-10 dagen.


Iconic: de prestaties van een gellak gecombineerd met het gemak van aanbrengen en verwijderen. De nieuwe True Coverage-formule zorgt voor onmiddellijke dekking en 3/4 weken draagcomfort. Iconic is de ideale keuze voor iedereen die op zoek is naar een natuurlijke en chique look met verfijnde nuances.

top notch mesauda genie in a bottle
top notch rehab

Alle MNP, ME by Mesauda en Top Notch by Mesauda producten zijn CRUELTY-FREE.

bottom of page