top of page

START 2 MAKEUP

A BEAUTY EXPERIENCE

Wat is START2MAKEUP?

Laat je begeleiden door een ervaren visagist en ontdek de geheimen van een perfecte foundation, de kunst van kleurgebruik, en eenvoudige trucjes om jouw ogen en lippen te laten spreken. Deze workshop belooft niet alleen leerzaam te zijn, maar ook een plezierige duik in de betoverende wereld van makeup.

mesauda.cosmetics_photo_1689009002052.jpg
8054145393215_4.jpg

Van een egale huid tot ...

Leer de geheimen van een egale huid: van de perfecte foundation tot subtiele technieken voor een natuurlijke glans. Onze ervaren visagist staat klaar om je te begeleiden in het creëren van een prachtige basis die jouw unieke schoonheid omarmt.

Voeg een vleugje kleur toe aan je leven: Ontdek hoe je met de juiste tinten jouw gelaatstrekken kunt accentueren. Of je nu gaat voor een zachte blos of een gedurfde lipkleur, de workshop laat je kennismaken met de kunst van het kleurgebruik.

mesaudabeauty_photo_1699634296771.jpg

... sprekende ogen en bewonderenswaardige lippen

Laat je ogen spreken: Leer hoe je met eenvoudige technieken je ogen kunt laten stralen. Van het benadrukken van je wimpers tot het spelen met oogschaduw - de workshop onthult de trucjes voor een betoverende oogopslag.

 Natuurlijke lippen die opvallen: Ontdek hoe je jouw lippen op een natuurlijke en charmante manier kunt accentueren. Van subtiele tinten tot de perfecte lipcontouren, onze visagist deelt alle tips en trucs voor prachtige lippen.

PRAKTISCHE informatie

Vermelde prijzen zijn inclusief BTW.

Boek hier de gezelligste workshop van de Benelux!

Bedankt voor je inschrijving

EMPHASIZE.jpg

START2MAKEUP

Over het concept

START2MAKEUP is een innovatief concept, exclusief voor verdelers van Mesauda, ontwikkeld door House17.be. Onze workshops worden gegeven volgens duidelijke richtlijnen, waarbij we streven naar een consistente ervaring voor alle deelnemers. Het biedt echter ruimte voor flexibiliteit, waardoor workshops licht kunnen variëren afhankelijk van de specifieke locatie.

Bij House17.be zetten we ons in voor het delen van hoogwaardige makeupkennis, en we begrijpen dat elke locatie zijn eigen unieke sfeer en karakter heeft. Daarom kan de invulling van de workshop enigszins verschillen, zodat deelnemers een lokale, gepersonaliseerde ervaring kunnen beleven terwijl ze toch de essentiële basis van makeup leren.

Dus, of je nu deelneemt in de bruisende stad of in een rustiger dorp, START2MAKEUP belooft een boeiende en educatieve reis te bieden in de kunst van makeup, waarbij je niet alleen de vaardigheden leert, maar ook de kans krijgt om te genieten van de unieke charme van elke workshoplocatie.

Bij vragen of opmerkingen kan je steeds terecht op www.house17.be of via hello@house17..be.

Algemene voorwaarden

Algemene Voorwaarden - Inschrijving Workshop START2MAKEUP

Door deelname aan de START2MAKEUP-workshop, verklaart de deelnemer akkoord te gaan met de onderstaande voorwaarden:

1. Inschrijving en Betaling:
   - Inschrijving is definitief na volledige betaling van het inschrijvingsgeld.
   - Na betaling ontvangt de deelnemer een bevestigingsmail. Indien de delenemer deze niet ontvangt, neemt hij/zij contact op met hello@house17.be

2. Annulering en Teruggave:
   - Annulering is mogelijk tot 14 dagen voor aanvang van de workshop.
   - Bij annulering binnen 14 dagen voor aanvang wordt het inschrijvingsgeld niet gerestitueerd.
   - In geval van overmacht kan de workshoplocatie beslissen om de workshop in eerste instantie te verplaatsen in onderling overleg of het inschrijvingsgeld geheel terug te betalen.

3. Workshop Datum en Tijdstip:
   - De deelnemer is op de hoogte van de vastgestelde datum en tijd van de workshop.
   - Eventuele wijzigingen worden tijdig gecommuniceerd, en de deelnemer heeft het recht om in dat geval kosteloos te annuleren.

4. Verantwoordelijkheid van de Deelnemer:
   - De deelnemer is verantwoordelijk voor het verstrekken van correcte contactgegevens bij inschrijving.
   - De deelnemer is verplicht om eventuele allergieën of gezondheidsproblemen vooraf aan de salon te melden.

5. Gebruik van Producten en Materialen:
   - De deelnemer gebruikt de verstrekte make-upproducten en materialen uitsluitend voor persoonlijk gebruik tijdens de workshop.
   - Schade aan of verlies van de verstrekte materialen als gevolg van onzorgvuldigheid wordt in rekening gebracht bij de deelnemer.

6. Intellectueel Eigendom:
   - De deelnemer erkent dat het materiaal, inclusief maar niet beperkt tot teksten, afbeeldingen en presentaties, eigendom is van de salon en auteursrechtelijk beschermd is.
   - Reproductie, verspreiding of gebruik van dit materiaal voor commerciële doeleinden zonder schriftelijke toestemming is verboden.

7. Beeldmateriaal:
   - Tijdens de workshop kunnen foto's worden gemaakt voor promotionele doeleinden. Dit zal nagevraagd worden voor aanvang van de workshop. Deelnemers die niet gefotografeerd willen worden, dienen dit vooraf aan te geven. 

8. Aansprakelijkheid:
   - De salon is niet aansprakelijk voor persoonlijk letsel, schade, diefstal of verlies van eigendommen tijdens de workshop.
   - De deelnemer begrijpt dat make-upproducten bepaalde allergische reacties kunnen veroorzaken, en de salon is niet verantwoordelijk voor dergelijke reacties.

9. Feedback en Klachten:
   - Deelnemers worden aangemoedigd feedback te geven over de workshop.
   - Klachten dienen binnen 7 dagen na de workshop te worden ingediend via hello@house17.be.

10. Privacy

  - Na inschrijvingen worden de gegevens vermeld in de inschrijving gedeeld met de locatie van de workshops. 

  - Gegevens worden enkel gebruikt om de inschrijving te verwerken en worden verder nergens opgeslagen, tenzij anders vermeld. 

11. Contactpersonen

  - Eerste lijn contact: Hello@house17.be

  - De klant krijgt de nodige gegevens van de workshoplocatie om contact op te nemen voor verdere eventuele vragen.

Door in te schrijven voor de START2MAKEUP-workshop, bevestigt de deelnemer deze voorwaarden te hebben gelezen, begrepen en ermee akkoord te gaan.

bottom of page