top of page
Mesauda.jpg

MESAUDA BEAUTY

Maak kennis met dit verfijnde Italiaanse beautymerk. MESAUDA BEAUTY, met zijn oorsprong in Italië, biedt een uitgebreid assortiment van hoogwaardige make-up en skincare producten. 

MESAUDA BEAUTY staat niet alleen bekend om zijn fantastische prijs-kwaliteitsverhouding, maar ook om het ethische aspect van het merk. Alle producten zijn cruelty-free, wat betekent dat ze niet op dieren worden getest, en bovendien groeit hun aanbod aan veganistische producten snel. Hiermee sluit MESAUDA BEAUTY naadloos aan op de hedendaagse trends en behoeften van bewuste consumenten.

Met een divers en uitgebreid assortiment biedt MESAUDA BEAUTY voor ieder wat wils, waardoor het merk bijzonder geschikt is voor elk salon of iedere winkel die streeft naar kwaliteit en variatie in hun beautyaanbod. Ontdek de veelzijdigheid van MESAUDA BEAUTY en til jouw assortiment naar een hoger niveau.

mesaudabeauty_photo_1699634296771.jpg

Meer dan een merk.

Passie die we delen.

Bij HOUSE17 begrijpen we dat het verkopen van een merk meer is dan alleen het aanbieden van producten. Wij zijn jouw toegewijde distributeur en streven naar een partnerschap dat verder gaat dan zakelijke transacties. Ons doel is om jouw succes te ondersteunen en waar mogelijk te bevorderen op een manier die verder reikt dan alleen productlevering.

 

Wij bieden niet alleen hoogwaardige producten aan, maar gaan een stap verder door middel van opleidingen en continue support. Ons team staat klaar om je te begeleiden bij het ontwikkelen van vaardigheden en kennis die de groei van jouw onderneming stimuleren.

 

Het hart van ons engagement ligt in het feit dat wij pas tevreden zijn wanneer jij dat bent en jouw onderneming floreert. We geloven in een partnerschap dat gedijt op wederzijds begrip en groei. Bij HOUSE17 staat niet alleen het product, maar ook de ervaring centraal.

 

Of het nu gaat om ondersteuning bij productintegratie, het aanbieden van boeiende opleidingen of het delen van marktinzichten, we zijn er om jouw pad naar succes te verlichten. Samen creëren we een omgeving waarin niet alleen jouw bedrijf, maar ook het gevoel van voldoening en groei centraal staan. Neem de volgende stap met HOUSE17 en ontdek hoe we samen een betekenisvolle reis kunnen maken.

Word een MESAUDA BEAUTY verdeelpunt.

Verkooppunt worden van MESAUDA BEAUTY is synoniem aan een passie voor make-up koesteren en uitstralen.
 
Bij het starten van jouw partnerschap verwachten we geen hoge aanvangsinvesteringen, maar wel dat je een divers assortiment aanbiedt aan jouw klanten en degenen die naar jouw salon of winkel worden doorverwezen.

Samen bekijken we de mogelijkheden, volledig afgestemd op jouw behoeften. Vul het formulier onderaan deze pagina in, en we plannen graag een afspraak in om nader kennis te maken!

mesauda.cosmetics_photo_1689009002052.jpg

HOUSE17 X YOU

8054145393215_4.jpg

Vul hier je gegevens in en je ontvangt per e-mail een handige PDF over MESAUDA met informatie over hoe je kunt beginnen en de bijbehorende voorwaarden.
In dezelfde PDF kun je ook inspirerende startpakketten vinden.

Door het aanvragen van deze opstartinformatie ga je akkoord met het feit dat House17 contact met je kan opnemen via e-mail of telefoon. Deze service is uitsluitend beschikbaar voor zelfstandige ondernemers met een geldig BTW/KBO-nummer.

Graag meer informatie over starten met MESAUDA BEAUTY?

Bedankt voor je aanvraag!

bottom of page