top of page
banner groot.jpg
310968104_10158692057791817_4037563528557960015_n.jpeg

Maak kennis met dit Italiaanse beauty merk. MESAUDA biedt een groot assortiment van make-up en skincare tot.

Mesauda is een merk met een fantastische prijs-kwaliteitsverhouding. Bovendien zijn de producten cruelty free én groeit hun vegan aanbod heel snel. Mee met tijdsgeest? Zeker en vast! 

Het uitgebreide assortiment waaruit je kan kiezen, maakt van MESAUDA een erg geschikt merk voor elk salon of iedere winkel.

MESAUDA

Wil je graag meer informatie over starten met MESAUDA?

Vul hieronder je gegevens in en je ontvangt per e-mail een handige PDF over MESAUDA met informatie over hoe je kunt beginnen en de bijbehorende voorwaarden.

In dezelfde PDF kun je ook inspirerende startpakketten vinden.

Door het aanvragen van deze opstartinformatie ga je akkoord met het feit dat House17 contact met je kan opnemen via e-mail of telefoon. Deze service is uitsluitend beschikbaar voor zelfstandige ondernemers met een geldig BTW/KBO-nummer.

Bedankt voor je aanvraag!

Je staat er niet alleen voor.

Next level begeleiding.

We begrijpen dat een merk verkopen meer is dan de kassalade openen. Daarom begeleiden en ondersteunen we onze klanten waar nodig.

We hebben ervaring en die delen we graag. Wij zijn pas succesvol wanneer onze klanten dat ook zijn. 

Kennis is kracht. Daarom bieden wij als distributeur begeleiding in de vorm van opleidingen en trainingen. Zodat jij kan groeien en nog beter worden. Zowel offline als online! 

Onze Brand Specialist Tom Vandewalle heeft jaren ervaring als make-up artiest en geef zijn kennis graag door. Hij geeft trainingen en beantwoord jouw vragen over producten.

Verkooppunt worden.

Een verdeelpunt worden van MESAUDA staat gelijk aan een passie voor make-up hebben en uitstralen. Om te starten verwachten we geen hoge startbedragen, maar wel dat je een degelijk gamma aanbied aan jouw klanten en klanten die doorgestuurd worden naar jouw salon of winkel. Je bent all-inclusive en daar heb je met MESAUDA ook de tools voor. We kijken samen met jou naar de mogelijkheden afgestemd op jouw maat. Vul het formulier onderaan deze pagina in en we maken graag een afspraak om kennis te maken! 

Particulier?

Ontdek het assortiment in onze webshop en/of vindt een verkooppunt in jouw buurt!

bottom of page